DM Øby og Holbæk, tekst og billeder.

22. maj 2013

i Nyheder, Resultater

Jonas K i fuld kontrol

Jonas K i fuld kontrol

Så er de første 2 runder af DM cykeltrial kørt, 1 afd. i betonaffald i Øby og 2 afd. på Holbæk havn til træskibsfestival. De 2 afdelinger må siges at være 2 vidt forskellige runder, i øby var det mosbegroet beton lidt mudder og masser af små sten der stak op og irriterede, mens Holbæk var store tromler, stammer, betonrør og sten.

I Øby holdt vejret med få dryp, men dagen før havde regnen væltet ned og gjort sporerne en smule glatte, dette gjorde at flere fik lidt flere prikker end forventet, dog må vi sige at det var A-kørerne som var hårdest ramt af de våde sektioner. Første runde blev kørt med masser af 5ere men efter lidt snak og tilvending gik det jo fint. Alle de andre klasser var ramt fint, og kørerne skulle være fokuseret hele vejen for ikke at lave dumme prikker. Som lidt ekstra havde vi til dagens anledning bygget en sektion op i telefonspæle på en skrænt, her blev alle klasser presset, og kun få kom igennem på nuller men det var det der skulle til for at få klassen delt.

Holbæk havde grundet træskibsfestival fået arrangementet kørt i stilling på en tom byggegrund ned til vandet, sektionerne var opbygget af forskellige materialer og de så rigtig flotte ud med store udfordringer. I klasse E var det kun Erik og Jonas Kristiansen  som skulle vise hvad de kunne men her blev publikum ikke skuffet, sektioner som nærmest så umulige ud blev nullet, og vi må sige at Jonas viste hvorfor han har ambitioner om at lege med ved VM. Klasse A var igen lidt for svær, ikke det at kørerne ikke kunne køre sektionerne, men presset af tiden, og troen på at de kunne gjorde at flere lavede unødvendige prikker. Jeg er sikker på at hvis vi kørte de A spor under træning ville flere kunne køre fejlfri. Dette skal der nu arbejdes på, og så lover vi A-klassen at sektionerne er lettet lidt til næste DM :0).

Klasse B kørte op til deres niveau, der blev kæmpet flot af alle og de prikker de fik var ved flot fight.

Klasse C var der også fin kørsel, her overraskede Anders Alman ved at nuppe førstepladsen foran, Kasper Arentz, Alman er nu for alvor med fremme efter en lidt skuffende start i Øby. Klasse C ser ud til at blive tæt med 4 kører der skal kæmpe om de 3 medaljer. Klasse 5-10 år blev vundet af Gustav Jensen som nu fører sikkert, 5-10 år sporet var i den svære ende hvor kørerne fik lidt for mange prikker, men da pokalerne var delt ud var det glemt.

Jeg vil minde alle der deltog om at det er lovliget at røre jorden :0)), nogle havde svært ved at “æde” at de fejlede, husk at alle fejler og at når det sker er det bare op på hesten igen og gøre det så godt som muligt, alle kan ikke vinde, men har du gjort hvad du kan og du, kan du kun give hånd til ham der var bedre på dagen. Alle alver “dumme” prikker men brug det til at være mere motiveret i næste sektion. Jeg ser nu frem til de næste afdelinger i efteråret, og arbejder nu frem mod campen hvor vi håber at se jer alle igen. Stor tak til Bo Sørensen og Anders Kolben + hjælpere for et flot arrangement.

Jeg fik kun taget få billeder, men håber at du måske kan sende et link til nogle, jeg har dog nogle få, mest af dagens Elite vinder Jonas K.

 

Resultatliste Holbaek 2013

Samlet DM stilling


Copyright © 2013 - TrialAction.dk. Designet af: René Sejling