Honda Montesa kommer med ny model.

6. juni 2013

i Nyheder

New-Montesa-Cota-4RTMange har længe gået og spurgt om ikke der sker noget fra Honda, deres “tunge 4rt”  som Toni Bou hånterer til perfektion som verdens bedste må da snart skal skiftes ud til noget bedre.

Nu sker det, Honda kommer med helt ny model, meddelser er sendt ud til impotører og vi går nu og venter på de første billeder. Hvad det bliver er jo altid spændende men når Honda har en finger med, er der jo ikke den store tvivl om at det bliver en succes.

Fra trialaction havde vi regnet den ud for længe siden, vi troede at den blev presenteret til første VM i japan, da der lige kort før udkom en ny motor. Det var oplagt at vi skulle se den der, da det jo var på Hondas testcenter der blev kørt VM. 

Her pressemeddelsen som officielt er sendt ud. Skulle ikke undre om mig at cyklen er tæt på minimun vægt grænsen med en 4t motor.

http://www.honda-montesa.es/noticias/junio-2013/new-montesa-cota-4rt

Kommentarer

  1. Johnny Rasmussen, var det ikke 68,8 kg Tonys vejede på vægten til VM, altså stadig 3 kg ´mere end de andre :0)) Du må jo indrømme at han gør det godt, tungere cykel, 4T motor og så en cykel alle siger er fra 2005, tænk nu på hvordan det går når han får en opdateret cykel ;0)


Copyright © 2013 - TrialAction.dk. Designet af: René Sejling