Prøvekørsel / Kurser MC Trial/ Træning i hallen

14. februar 2013

Leje af Motorcykel

Hos Trialaction har du mulighed for at prøve sporten før du køber. Udlejningen forgår sådan at du aftaler tid og sted med Trialaction, oftest på et træningsareal tæt ved Silkeborg, her mødes vi til instruktion om motorcykel osv. Efter få minutter får du lov at køre på egen hånd, med kommentar fra instruktøren. Du bliver stille og roligt fortrolig med maskinen, og Ole vil hurtigt komme med nye fornuftige udfordringer i terrænet.  Det vil være leg, hvor du selv kører hvad du vil, men du vil blive udfordret af Ole, så du over forløbet flytter dine grænser langt mere end forventet.  Kørsel 3 timer  inkl. benzin, støvler, hjelm Pris: kr 650,- kr. efterfølgende 150,- pr time. Al kørsel er på eget ansvar, almindelig slid er inkluderet. Skade på cykler forsaget af ansvarsløs kørsel vil blive faktureret.

Vi har flere motorcykler og opfordre til, at du tager dine venner med, så det bliver en fantastisk og sjov oplevelse. For at få økonomien til at holde skal vi minimum have 4 cykler ud at køre, så det er vigtig at du tager en kammerat med.  Vil du have max ud af lejen og virkelig få info om alle finesser fra start, blive udfordret på dit niveau, kan du leje cyklen med ekstra undervisning. Her vil du fra start blive fodret med information om køreteknik, balance, gaskontrol, affjedring, acceleration, nedbremsning mm. Alt ud fra dit start niveau. Pris for Ekstra undervisning kr. 500,-

Trænings kursus:

Trialaction afholder trialkursus på alle nivauer, har du ønske om at lære nyt og få flyttet grænsen, har du mulighed for at booke dig på et kursus hos Trialaction, kurset vil omhandle teknikker, gaskontrol, balance, affjedring, acceleration, nedbremsning, opsætning, underlag mm. For at afholde kurset skal der være min 4 personer og max være 6 personer pr. hold. Vi går i detaljer og forklarer om vigtigheden på de forskellige tekniker. Kurset vil vare 5 timer og køre 100% fokuseret fra start.

Vi kan tilbyde kurset både i den danske muld, typisk tæt ved Silkeborg,  men har nu også mulighed for et 100% teknik kursus i Viborg Trial Klub 1200m2 Indoor arena. Her er det dog fordel, at man har god kontrol på cyklen ved ankomst. Ønsker du at vi kommer på besøg andet sted i DK, kan vi også klare det med tillæg for kørsel.

Pris Kr. 500,- pr person.

Har du andre ønsker, så send en mail og vi finder en løsning.

Træning i Hallen i Viborg:

Har du ønsker om træning i hallen vil vi på kalenderen ligge nogle træninger ind hvor der specifikt står MC træning i hallen, her har du mulighed for at tilmelde dig. Prisen for træning er 100 kr. pr gang, vi henleder til at vi max kører 6 MC på en gang, vi har klubhus inde i hallen så man kan sidde der og spise og slappe af, så selv om vi er flere kan det sagtens løses, man bliver nemlig også meget træt med alt det teknik :0)).

Vi ses.

 


Copyright © 2013 - TrialAction.dk. Designet af: René Sejling