Cykel DM 4 Holstebro.

21. oktober 2013

i Nyheder, Resultater

Mejrup Trial Ungdom

Mejrup Trial Ungdom

Holstebro var vært for 4 DM i cykeltrial på kursuscenter for kran og truck certifikat hvilket gav gode muligheder for opbygning af sektioner i alle tænkelige materialer. Peter Grefstad  og Anders fik først grønt lys til at bygge fra kl. 12.00 fredag, så der skulle arbejdes hurtigt. Fredag aften ringede Peter så om jeg kunne møde ind lidt tidligt da det nu var mørkt og de ikke kunne se til mere. Vi nåede kort før start at være klar med alle sektioner.

Stævnet forløb godt alle klasser fik prikker, men det var nok B-kørerne som var mest presset da der her var flere svære sektioner.

Hvis vi tager det fra begyndelsen 5-10 år så havde Mikkel Asmussen igen styr på cyklen, han vandt sikkert med kun 1 fejl ud af 105 mulige, andenpladsen var igen Gustav Jensen som stadig fører samlet. Mon ikke familien Asmussen fortryder at weekendturen ikke gik til Holbæk tidligere på året :0). 3 pladsen gik igen til Peter Jepsen, Peter var faktisk tættere på de foran kørende til dette DM og med hård træning kan han måske drille lidt til DM finalen.

Klasse C: var igen præget af Viborg kører, Kasper Arentz vandt foran kammeraten Thor Bay mens Thisted nappede 3 pladsen ved Thomas Bonde. Klassen var meget tæt og få fejl flyttede rundt på resultatet hele dagen. Kasper  fører nu sikkert og kan allerede nu kalde sig dansk mester 2013 da han har et forspring på 26 points. Thor Bay røg nu op på en samlet 2 plads foran Jonas Jensen som ikke havde en af sine bedste dage.

Klasse B: Dynamit gruppen hvor der er meget hård kamp var igen et drama, sektionerne var på dagen lidt i den svære ende da vi jo gerne skulle dele lidt points ud til de hårdt kæmpende drenge. William Nygaard som vandt sidste afdeling i Hårup og som førte rimelig sikkert samlet havde ikke sin bedste dag i Holstebro, han kæmpede bravt men der var et par 5ere med på hver omg. og en samlet score på 37 points. Emil Kallesø var dagens store overraskelse, sidste afdeling var han oppe som 2er, men i Holstbro viste han at det ikke var tilfældig da han vandt på dagen med kun 16 prikker. Nicolai Sørensen kørte sig igen frem i den samlede stilling ved at blive 2er med 29 fejl, samme score som Simon Lundblad, men 3 nuller bedre. Simon lagde hårdt ud og førte faktisk efter første runde, men da regnen kom fejlede han flere gange og måtte tage til takke med 3 pladsen. Samlet er der nu tæt fight til finalen, William og Nicolai ligger meget tæt og hvis de holder sig i top 5 til finalen er det bedste mand på dagen som vinder samlet. William har et forspring på 2 points i samlet stilling, og ved samlet points lighed vægter sidste afdeling højest.

Klasse A var meget tynd, Jacob og Jacob kæmpede om første pladsen, og Jacob vandt :0) Storgaard startede bedst go var langt foran, men Arentz kørte bedre og bedre og var tæt på at hente det til sidst, Arentz kom faktisk helt ned på 1 prik på sidste omg, utroligt når man ser han fik 21 på første.

Elite var også med få deltagere, her var der dog stor overraskelse da Erik Juric viste at hvis man klemmer ballerne sammen kan man godt nakke en Junior Verdensmester :0). Jonas Kristiansen var favorit da han jo har lidt titler, men Erik så chancen da Jonas kiksede og fik en 5er i sektion 4. Jonas var fokuseret på at køre UCI og satsede på at hoppe rent op på baghjul på en 110cm et beton kant. Erik havde nullet de første sektioner og kunne se at hvis han pressede på kunne han køre det hele fejlfrit. de to første omgange nullede han så og fik 2 enere på sidste omg og manglede så kun sidste sektion. Her kiksede han så på en simpel kant og måtte hoppe af, Erik så nu ud til at alligevel at have tabt efter en super dag. Jonas manglede samme sektion og hoppede flot fra start til slut, men 2 m før end, skulle han sætte af fra en glat trappe og cyklen smuttede. Erik kunne så fortjent strække armene i vejret som vinder på dagen. Samlet ser det nu meget godt ud, Erik fører sikkert da Jonas mangler en afdeling. Stort tillykke Erik. Vores svenske ven Alexander Carlsson kæmpede sig igennem til en 3 plads med 46 fejl. 

Mette Grefstad havde igen i år lavet en super begynder bane til de helt små, her cyklede de glade rundt til forskellige opgaver, og alle fik selvfølgelig medaljer for indsatsen. Flot Mette.

Vi ser nu frem til Finalen i Viborg og håber på stor deltagelse, vi har allerede nu fået tilmeldinger fra udlandet, og da det er åbent DM kan det have effekt på den samlede stilling.

Resultatliste 4 DM Holstebro 2013

Samlet DM stilling

 

Billeder fra dagen:


Copyright © 2013 - TrialAction.dk. Designet af: René Sejling